AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜNÜ ZİYARETİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri BURSA Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammer DOĞAN’ ı makamında ziyaret ettiler.

28713 sayılı resmi gazetede yayınlanan üçlü kararname ile asaleten 21 Ağustos 2021 tarihinde BURSA Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevine atanan Muhammer DOĞAN’ ı Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile iadeyi ziyarette bulunup yeni görevinde başarılar dilediler.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL dernek ve çalışmaları hakkında bilgi verirken kurumlarıyla bu güne kadar koordineli çalıştıklarını, bundan sonrada aynı şekilde yeni projelerle çalışmak istediklerini ifade etti.

BURSA Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sayın Muhammer DOĞAN ERZİNCAN ilinde görevde bulunduğu süre içinde Gazi ve Şehit ailelerini her daim her şeyin üstünde tuttuğunu, buradaki Gazi ve Şehit ailelerinle de aynı ilişkiler içinde olacağını söyledi. Mukaddes değerlerimiz için canlarını ve uzuvlarını feda eden ailelerimize minnettarız. Haklarını asla ödeyemeyeceğimizin bilincindeyiz dedi. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Şehitlerimizin ve ahirete intikal etmiş Gazilerimizi rahmetle, minnetle anar, hayatta olan Gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Gününü kutlar her şeyin gönüllerince olmasını dilediğini söyledi

Paylaş