OSMANGAZİ KAYMAKAMINI ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu BURSA OSMANGAZİ ilçe kaymakamlığına atanan Ali PARTAL’ ı makamında ziyaret ettiler.

1990-1992 yıllarında İçişleri Bakanlığında sivil toplumla ilişkiler genel müdürlüğü, dernekler denetçisi olarak göreve başlayan, birçok ilde Kaymakam ve Vali yardımcılığı görevlerinde bulunan 06 Eylül 2021 tarihinde BURSA OSMANGAZİ Kaymakamlık görevine atanan Ali PARTAL’ ı Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu hayırlı olsun ziyaretinde bulunup, dernekleri ve çalışmaları hakkında bilgilendirme yapmışlardır.

OSMANGAZİ ilçe Kaymakamı Sayın Ali PARTAL Gazi Ve Şehit ailelerini temsil eden siz değerli Başkan ve Yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken Osmangazi Kaymakamlığı olarak bu güne kadar gösterilen destek ve ilginin bundan sonrada aynı çerçevede devam edeceğini bu gün bu makamlarda oturabiliyorsak Gazi ve Şehitlerimizin göstermiş oldukları üstün başarı ve fedakarlıkları sayesindedir. Gazi ve Şehit ailelerimize minnettarlığımızı sözde değil özde göstermek bizlerin asli görevidir dedi.

Bu vesile ile Şehitlerimize ve ahirete intikal etmiş Gazilerimize Allah tan rahmet, hayatta olan kahraman Gazilerimize sağlıklı ömürler diler 19 EYLÜL Gaziler Günü münasebeti ile Gazilerimizin Gaziler gününü kutlar, her şeyin gönüllerince olmasını temenni ederim dedi.

 

Paylaş