BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SAĞLIK İŞLERİ DAİRE BAŞKANINI ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak Bursa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı görevine getirilen Mehmet FİDAN’ ı makamında ziyaret ettiler.

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesin de Halkla İlişkiler ve Basın bölümü Müdürlüğü görevini yürüten Sayın Mehmet FİDAN Bursa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı görevine getirilmiştir. Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu üyeleriyle beraber Sayın FİDAN' ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilemişlerdir. Dernek Başkanı ŞENOL Sayın FİDAN' a gazi ve şehit ailelerinin kendi bölümleriyele ilgili sorunları iletmiş ve çözümü konularında gerekli desteği talep etmiştir. Sayın FİDAN, Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak gerek derneğinize gerekse gazi ve şehit ailelerine gerekli desteği verdiğimiz gibi bundan sonra da vereceklerini ifade ederken, Büyükşehir Belediyesinin mecliste almış olduğu karar doğrultusunda da gazi ve şehit ailelerine defne açık yerlerde vefat etmeleri sonucunda ücretsiz mezar yeri tahsis edileceğini ifade etmişlerdir. Kurumumuzda çalışan gazi ve şehit ailelerine gerekli desteği ve hassasiyeti sağlayacağımızdan şüpheniz olmasın dedi.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Sağlık İşleri Daire Başkanı Sayın Mehmet FİDAN’ a kendilerini makamında ağırlayarak göstermiş olduğu ilgi ve alaka için teşekkürlerini ileterek yeni görevinde başarılar dilediğini ifade etti. Sayın ŞENOL, Sağlık İşleri Daire Başkanı Sayın Mehmet FİDAN' a plaket takdim etmiştir.  

 

Paylaş