ŞEHİTLER UNUTULMADI

Bir Şehit Bir öykü bir şiir adında kitaba hayat veren azizi Şehitlerimizin adlarını yaşatmak için bir araya gelen Yazar ve Şehit ailelerimiz Merinos Kongre ve Kültür Merkezinde Bursa Büyük Şehir Belediyesi destekleriyle kitabı tanıtmak için bir araya geldiler.

Şehir dışından davet edilen Şehit ailelerinin katılımıyla gerçekleştirilen kitap tanıtımına Bursa da yaşayan Gazi ve Şehit aileleri, davetlilerin katılımıyla başlamıştır. Gecede kitapta öyküleşen, Şehitlerimizin şahsına yazılan şiirler yazdıkları yazarlar tarafından okunduktan sonra Güneydoğu Gazisi olan ve İngiltere’ de yaşamını GUİNNESS rekorlar kitabına 4 kez girerek Türk Bayrağımızı dalgalandıran Dermanbey’ in konseriyle gece devam edip Plaket sunumlarıyla son bulmuştur.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak kitaba hayat veren başta 22. Dönem Milletvekili Faruk AMBARCIOĞLU, tüm yazar ve emeği geçenlere teşekkür ederken, şehir dışından gelen aziz Şehitlerimizin emaneti olan ailelerine saygı ve sevgilerimizi sunar Şehitlerimizi saygı ve minnetle anarız.

 

Paylaş