ASTSUBAT GAZİ ALİ ARSLAN VEFAT ETTİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Üyelerinden olan, Astsubay Gazi Ali ARSLAN dualarla son yolculuğa uğurlandı.

Türk Silahlı Kuvvetlerinde Jandarma Astsubay olarak görev yapan Ali ARSLAN görev esnasında yaralanarak gazi olmuştur. Gazi Ali ARSLAN uzun zamandır alzaymır ve farklı hastalıklarla mücadele etmekte idi. Gazi Ali ARSLAN rahatsızlığından dolayı özel bir hastanede tedavi görürken 07.01.2023 tarihinde vefat etmiştir.

Gazi Ali ARSLAN’ ın cenazesi Mudanya Güzelyalı Duran Cami inde kılınan ikindi namazına müteakip askeri törenle kaldırılıp, Güzelyalı Kent Mezarlığında eşinin yanına defnedildi. Astsubay Gazi Ali ARSLAN’ ın cenaze törenine Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, gazi şehit aileleri, gazinin ailesi ve sevenleri katılım sağladılar.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak gazimiz Astsubay Gazi Ali ARSLAN’ a Allah’ tan rahmet ailesine ve sevenlerine sabır ve baş sağlığı dileriz.

Paylaş