ERZURUM DA ANLAMLI BULUŞMA

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Erzurum Şube Başkanı Recep AKGÜN Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL’ u makamında ağırladı.

Bursa’da Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı görevini yürüten ve ayını zamanda Artvin’ li olan Başkan ŞENOL, Erzurum Şubesini ziyarete bulundu. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan ŞENOL, dernekleri ve çalışmaları hakkında bilgi verirken kendisini kabullerinden ve ilgisinden dolayı Başkan AKGÜN’ e teşekkür etti.

Erzurum Şube Başkanı Sayın Recep AKGÜN dernek çalışmaları hakkında bilgi verirken Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından gazi ve şehit ailelerinin kullanımına tahsis edilen binaları ve yapmak istedikleri projeleri de anlattı. Sayın AKGÜN ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, kader arkadaşım, abim aynı zamanda Bursa ilinde gazi ve şehit ailelerimizi temsil eden Başkanımızı ağırlamaktan onur duyduğunu söyledi.

Paylaş