BURSA ŞUBESİ BAŞKANI METİN ŞENOL'DEN REGAİB KANDİLİ MESAJI

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Bursa Şubesi Başkanı Metin ŞENOL, regaib kandili vesilesiyle bir mesaj yayımlayarak, gazi şehit aileleri, tüm İslam âleminin ve halkımızın bu mübarek gününü kutladı.

Başkan ŞENOL, yaptığı açıklamada, "Regaib kandili, Müslümanlar için rahmet, mağfiret ve duaların kabul olduğu önemli bir gecedir. Bu müstesna gecede, gazi şehit aileleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği olarak bir araya gelerek sevgi, birlik ve beraberlik duygularını pekiştiriyoruz. Şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Ayrıca, Başkan ŞENOL, regaib kandilinin aynı zamanda insanlık için barış, huzur ve kardeşlik duygularını pekiştiren bir zaman dilimi olduğuna vurgu yaparak, "Bu mübarek gecede, ülkemizde ve dünyada yaşanan olumsuzlukların sona ermesini, insanlık için daha adil ve huzurlu bir geleceğe ulaşmayı diliyoruz. Regaib kandili, gönüllerimizin aydınlanması ve toplumsal dayanışmanın artması için bir fırsattır. Bu vesileyle, tüm İslam âleminin ve milletimizin Regaib Kandili'ni en içten dileklerimle kutluyor, bu mübarek gecenin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Metin ŞENOL, aynı zamanda bu özel günde hayatını kaybeden gazilerimizi ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ederek, onların ailelerine sabır ve güç diledi.

 

Paylaş