BURSA ŞUBE BAŞKANLIĞINDAN ANLAMLI ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri BURSA Dernek Başkanı Metin ŞENOL EZİNCAN Valiliğine atanan Vali Mehmet MAKAS’ ı makamında ziyaret ettiler.

2000 yılında KASTAMONU’ da Kaymakam adayı olarak göreve başlayan ve bir çok ilde Kaymakam Vekili ve Kaymakamlık yapan sayı MAKAS en son BURSA ili GÜRSU ilçesi Kaymakamı olarak görev yapmıştır. Kaymakamlık görevini yürüten sayın MAKAS GÜRSU ilçesinde Gazi ve Şehit ailelerine sunabilecekleri tüm imkanları sunup her daim yanlarında olmuştur.

09.06.2020 Tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile ERZİNCAN valisi olarak atanmıştır. İl genelinde vatandaşların sorununu çözmek ve yardımcı olmak anlamında çalışmalar yürüten Sayın MAKAS ERZİNCAN ilinde bulunan tüm Gazi ve Şehit ailelerinede ziyaretler yapıp gerekli destek ve yardımları yapmışlardır. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri BURSA Dernek Başkanı Metin ŞENOL görevinde başarılar dileyip şahsı, Gazi ve Şehit aileleri adına teşekkürlerini ilettiler.

ERZİNCAN valisi sayın MAKAS BURSA ilinde görev yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri BURSA Dernek Başkanı Metin ŞENOL’ u makamında ağırlayarak vefa ve samimiyetin kalıcı olduğunu, buraya gelip kendisini ziyaretinden dolayı teşekkürlerini iletirken Gazi ve Şehit ailelerinede sağlıklı ve güzel bir ömür dilediler.

Paylaş