ÖZEL OKYANUS KOLEJİ ZİYARETİ

Özel Okyanus Koleji yöneticileri Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulunu tanışma ve nezaket ziyaretinde bulundular.

Özel Okyanus Koleji Bursa Genel Koordinatörü Muhammet YILDIRIM, Halkla İlişkiler Sorumluları Zuhal KARAKUŞ ve Caner YILDIZ’ dan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini ziyaret ettiler. Koordinatör Muhammet YILDIRIM pandemi nedeni ile ziyaretlerinde geciktiklerini ifade ederken, resmi bayramlarda ve 18 Mart, 19 Eylül gibi anlamlı günlerde dernekle birlikte Gazilik, Şehitlik ve diğer konularla ortak projeler yapmak istediklerini bildirdiler. Geleceğimiz olan gençlere ATATÜRK İlke ve İnkılaplarını yaşatacak, gazi ve şehitlerine sahip çıkacak vatan ve millet sevgisini koruyan nesiller yetiştirmeyi hedeflediklerini belirttiler. Bu vesile ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kuruluna kendilerini ağırladıkları için teşekkür ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Metin ŞENOL kendilerini ziyaret eden Özel Okyanus Koleji yöneticilerine Gazi ve Şehit aileleri adına teşekkür ettiler.

 

Paylaş