TEMAD BURSA ŞUBESİ ETKİNLİĞİ

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Bursa Şube Başkanlığı 31.03.2018 tarihinde düzenlemiş oldukları programı Merinos Gölpark ta gerçekleştirdi.

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Bursa Şube Başkanlığının düzenlemiş olduğu programa Bursa Büyükşehir Belediye Başkan vekili Abdullah KARADAĞ Askeri Veteriner Okulu ve Garnizon Komutanı Kıvanç KERPİŞÇİ Bursa Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Mehmet ALTINSU Bursa İl Jandarma Komutan Yardımcısı Ali AKAR Bursa Jandarma Özel Hareket Personeli ve Eşleri Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şube Yönetimi Bursa Huzur evi sakinleri katılım sağladılar. 

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Bursa Şube Başkanı H. Şinasi DOĞAÇ selamlama konuşmasında emekli astsubaylar olarak görevimizi tamamlamış olsak ta sorumluluk duygusu ile her zaman görevimizin başındayız, bizler emekli astsubaylar olarak faaliyetlerimizi dernek çatısı altında sürdürmeye çaba gösteriyoruz, bu vesile ile düzenlemiş olduğumuz programa katılan siz değerli katılımcılara sayılarımı sunarken Türk Silahlı Kuvvetleri Personelimize ve tüm güvenlik güçlerimize görevlerinde muvaffakiyetler dilerken, ahrete intikal etmiş gazilerimizi ve tüm şehitlerimizi rahmetle minnetle anar hayatta olan gazilerimize sağlıklı sıhhatli yaşam temennisinde bulundu.

 Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı H. Şinasi DOĞAÇ’ a ve yönetimine gazi ve şehit ailelerini hiçbir zaman yalnız bırakmadıkları için teşekkür edip Dernek Başkanı Sayın DOĞAÇ’ a çiçek taktim etti. Sayın DOĞAÇ kendisine taktim edilen çiçeği programa katılan huzur evi sakinlerinden olan emekli öğretmenle adına alarak kendilerine sundu.    

 

Paylaş