MİLLET PARTİSİNDEN TÜMŞAD A ZİYARET

Millet Partisi heyeti, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı'nı ziyaret ederek, vatan savunmasında canlarını feda eden şehitleri ve gazileri anma amacıyla bir araya geldi. Ziyarette, Millet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman ÖNDER, Bursa İl Başkanı Hüsamettin AKYILDIZ, Yıldırım Belediye Başkan Adayı Ahmet ÜSTÜN, Nilüfer Belediye Başkan Adayı Selami YILDIRIM ve Kestel Belediye Başkan Adayı Mustafa KOP yer aldı.

Abdurrahman ÖNDER, şehitlerin ve gazilerin fedakârlıklarını anmak, onların ailelerine destek olmak ve sorunlarını dinleyerek çözümler konusunda yardımcı olmak amacıyla ziyaret ettiklerini ifade etti. Dernek Başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür eden ÖNDER, Millet Partisi olarak şehitlerin emanetleri olan ailelere gereken ilgiyi göstermeyi amaçladıklarını belirtti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, dernek tarihçesi ve yapılan çalışmalar hakkında Millet Partisi heyetine bilgi verdi. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden ŞENOL, şehitlerin anılarını yaşatmak, gazilere destek olmak ve ailelerine yardımcı olmak adına sürdürdükleri çalışmaları anlattı.

 

Paylaş