GAZİ BAHATTİN BEBEK E ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Gazi Bahattin BEBEK’ i işyerinde ziyaret ettiler.

Dernek Başkanı ŞENOL Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Bursa Büyükşehir Belediyesi Tayyare Kültür Müdürlüğün de çalışan gazi Bahattin BEBEK’ i iş yerinde ziyarette bulundular. Dernek Başkanı ŞENOL ziyaretlerinin amacı gazimizle bir araya gelmek ayrıca 29.11.2021 tarihinde Çalışkan Teras Balo Salonunda gerçekleşen düğüne törenine şehir dışında olduklarından dolayı katılamadıklarını ifade etti. Dernek Başkanı gazilerin taleplerini Genel Merkeze ilettiklerini, Genel Merkezle birlikte koordineli çalıştıklarını kendilerine iletilen talepleri gerekli kurum ve kuruluşlara iletildiğini ifade etti.

Gazi Bahattin BEBEK Dernek Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine yaşamış olduğu sıkıntıları, eksik gördüğü konuları ve yapılması gereken konularla alakalı görüşlerini ifade ederken denek yönetiminin kendisini iş yerinde ziyaret etmelerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek Başkan ve yönetimine teşekkür etti.

Dernek Başkanı Metin ŞENOL Gazi Bahattin BEBEK’ e göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı kendisine teşekkür ederken SABANCI ve BABEK ailelerinin biricik evlatları olan Aslı, Ufuk BEBEK çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilerken her şeyin gönüllerince olması temennisinde bulundu.

Paylaş