MEHMETÇİK VAKFI SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ

Mehmetçik Vakfı Sigorta Aracılık Hizmetleri LTD. ŞTİ. Osmangazi Şube sorumlusu Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğimizi ziyarette bulundu.

Mehmetçik Vakfı Sigorta Aracılık Hizmetleri LTD. ŞTİ. Osmangazi Şube sorumlusu Sayın Melis BARLAK Derneğimizi ziyarette bulundu. Ziyaret amacı Mehmetçik Vakfı olarak Gazi ve Şehit ailelerinin her türlü sigorta işlemlerinde özel indirimlerle destek verebileceklerini ifade etti. Temsilcilik olarak Bursa Osmangazi ilçesinde hizmet verdiklerinden dolayı Gazi ve Şehit ailelerinin kendilerine rahatlıkla ulaşabileceklerini ifade ettiler. Sayın BARLAK Mehmetçik Vakfı Sigorta Aracılık Hizmetleri LTD. ŞTİ. Olarak Anadolu sigorta, Axa sigorta, Anadolu emeklilik, Sompo Japan Sigorta ile çalıştıklarını belirttiler. Sayın BARLAK Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Başkanı ve Yönetim Kuruluna kendilerini ağırladıkları için teşekkür ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek Başkanı Metin ŞENOL Mehmetçik Vakfı Sigorta Aracılık Hizmetleri LTD. ŞTİ. Osmangazi Şube sorumlusu Sayın Melis BARLAK’ a bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

 

Mehmetçik Vakfı Sigorta Aracılık Hizmetleri LTD. ŞTİ. Osmangazi Şube sorumlusu Sayın Melis BARLAK’ın iletişim bilgileri.

 

ADRES : ALACAMESCİT MAH. PARS ÇIKMAZI SK. NO: 4/1 OSMANGAZİ / BURSA

İŞ TEL.  : 0 224 226 00 20

Paylaş