İYİKİ VARSIN EREN BÜLBÜL FİLM GÖSTERİMİ

11 AĞUSTOS 2017 Yılında Şehit düşen Eren BÜLBÜL ve Astsb. Kd. Bşçvş. Ferhat GEDİKLİ’ nin anısına ithaf en yapılmış olan film Bursa da gösterime girdi.

1 OCAK 2002 yılında dünyaya gelen Eren BÜLBÜL babasını küçük yaşta kaybetmiş. Ailesinin geçim zorluklarıyla mücadele ederek hayata tutunmaya çalışmıştır. Terör örgütü Gümüşhane ve çevresinde yapılanma faaliyetlerinde bulunmuşlardır. Askeriye ile emniyet güçlerinin terör örgütünün yapılanmasına karşı vermiş olduğu mücadele esnasında yaşanan olaylar neticesinde Astsb. Kd. Bşçvş. Ferhat GEDİKLİ ile Eren BÜLBÜL’ ü bir araya getirmiştir. Maçka İlçesi yakınlarında terör örgütünün Eren BÜLBÜL tarafından görülmesi sonrası bölge sorumlusu Astsb. Kd. Bşçvş. Ferhat GEDİKLİ’ ye haber vererek bölgeye düzenlenen operasyonda Eren BÜLBÜL ve Astsb. Kd. Bşçvş. Ferhat GEDİKLİ Şehit olmuşlardır.

T.C. İçişleri Bakanlığının desteği ile “ İYİKİ VARSIN EREN “ filmi 8 ülkede 350 sinema salonunda sinemaseverler ile 01.Ocak ta buluştu. İYİKİ VARSIN EREN filmi Bursa Valisi Yakup CANBOLAT’ ın öncülüğünde Bursa İl Jandarma Komutanlığının ve Bursa Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile Koru Park AVM sinema salonunda gerçekleşti. İYİKİ VARSIN EREN filmine Bursa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Recep YALÇINKAYA, Bursa İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Albay Latif OYGÜR, Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı Hüseyin BURAN, Aile Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcıları Cevdet AKAÇ, Hayri AYDINLI, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Gazi ve Şehit aileleri ile askeri personel film gösterimini izlemişlerdir.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Gazi ve Şehitliği ön plana çıkararak 8 ülkede yayınlanmasında emeği geçen başta T.C İçişleri Bakanlığı olmak üzere Bursa Valiliğine, Bursa İl Jandarma komutanlığına Bursa Büyükşehir Belediyesine katkılarından dolayı teşekkür ettiler. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL 11 Ağustos 2017 yılında Şehit düşen Eren BÜLBÜL ve Astsb. Kd. Bşçvş. Ferhat GEDİKLİ’ ye ve tüm Şehitlerimize Allah tan rahmet geride kalan ailelerine de sabırlar dilediler.

Paylaş