BURSA İL SİVİL TOPLUMLA İLİŞKİLER MÜDÜRÜ ÖZBEY TAN’ A ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu üyeleri Bursa İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü olarak atanan Özbey TAN’ ı makamında ziyaret ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Gaziantep İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü iken Bakan Onayı ile Bursa İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü olarak atanan Özbey TAN’ a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaretleri esnasında dernek ve çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunan Dernek Başkanı Metin ŞENOL Gazi ve Şehit aileleri adına Özbey TAN’ a görevinde başarılar dilediler.

Bursa İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürü Özbey TAN bu nazik ziyaretlerinden dolayı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkürlerini iletti. Sayın TAN sivil toplum ilişkiler müdürlüğü olarak farklı projeleri hayata geçirmek istediklerini kapılarının her daim gazi ve şehit ailelerine açık olduğunu ifade ettiler.

Paylaş