GAZİ VE ŞEHİT AİLERİNDEN ÖZTÜRK’ E ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı Türkiye Büyük Millet Meclisinde Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Millet Vekili Halil ÖZTÜRK’ ü ziyarette bulundular.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Gazi Metin ŞENOL, Yönetim Kurulundan Gazi Mustafa POLAT, Şehit Babası İsmail GÖKÇEN, Şehit Babası Ali TAŞTAN ve Şehit Babası Necdet AYDIN Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Millet Vekili Halil ÖZTÜRK’ ü makamında ziyaret ettiler. Dernek Başkanı ŞENOL, Sayın ÖZTÜRK’ e gazi ve şehit ailelerine yerelde ve genelde her daim yardımcı olduğundan ailelerin taleplerini sıkıntılarını dile getirdiğinden dolayı teşekkür etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Millet Vekili Halil ÖZTÜRK vatanın bekası için canlarını, uzuvlarını feda eden gazi ve şehit aileleri şahsının, Milliyetçi Hareket Partisinin en hassas oldukları konuların başında geldiğini aileler için elinden gelen her imkânı yaratmaya, uygulamaya çalıştığını ifade etti. Sayın ÖZTÜRK kendisini ziyaret eden Bursa Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

 

Paylaş