OYA DEMİRER’ İ ZİYARET

OYA DEMİRER’ İ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkan ve yönetim kurulu üyeleri Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında görev yapan Sayın Oya DEMİRER’ i ziyaret ettiler.

Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcılığını yaparken gazi ve şehit ailelerine yalnız bırakmayan Oya DEMİRER’ in görev yeri değişikliği ile Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Fatma ÖNCÜ’ nün Özel Kalem Müdürlüğü görevine getirilmiştir. Dernek Başkanı Metin ŞENOL, Muhasip İsmail GÖKÇEN, Sekreter Mustafa POLAT, Denetleme Kurul Üyesi Necdet AYDIN ve Üst Kurul Üyesi Ali TAŞTAN hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Dernek Başkanı ŞENOL gazi ve şehit ailelerinin genelde yaşamış oldukları sıkıntıları ve çözümleri hakkında gerekli bilgilendirmelerde bulunup konuları genel merkezinde katılacağı bir bilgilendirme toplantısıyla bakan hanıma ileterek çözümü konusunda bilgi alış verişinde bulunuldu.

Sayın Oya DEMİRER gazi ve şehit ailelerinin talepleri bizler için önemli bizlerde üzerimize düşen ne varsa gereğini yapmaya çalışacağız dedi. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Sayın DEMİRER' e göstermiş olağu ilgiden dolayı gazi ve şehit aileleri adına teşekkür edip çalışmalarında başarılar diledi..

Paylaş