İL MÜDÜRÜ FARUK UYSAL GAZİ VE ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Faruk UYSAL ve İl Müdür Yardımcısı Cevdet AKAÇ, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı'na yapılan ziyarette gazi ve şehit aileleri ile bir araya geldi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bursa İl Müdürü Faruk UYSAL, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, öğretmenlikten başlayarak çeşitli görevlerde bulunduğunu ve 2013 yılında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesinde İstanbul İl Müdür yardımcısı olarak atanıp, aktif olarak görev yaptığını belirtti. Daha önce Yalova ve Kırklareli illerinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevlerini yürüttüğünü, 17 Kasım 2023 tarihinde Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak göreve başladı. Faruk UYSAL, ziyaret amacının gazi ve şehit ailelerini temsil eden Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı ile bir araya gelerek ve birlikte hareket ederek gazi ve şehit ailelerinin yaşadığı sıkıntıyı ve kalıcı çözüm bulma çabası olduğunu vurguladı. Ayrıca Dernek Başkanı Metin ŞENOL' a ve gazi şehit ailelerine ilgileri için teşekkürlerini iletti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ise, Aile ve Sosyal Hizmetler Bursa İl Müdürü Faruk UYSAL' ın ziyaretinden yaşadığı memnuniyeti dile getirip, UYSAL' a görevinde başarılar diledi. Dernek Başkanı ŞENOL bu anlamlı ziyaret, gazi ve şehit aileleri ile devlet kurumları arasında ilişkilerin güçlendirilmesi ve ortak çalışmalar için bir temel oluşturduğunu ifade etti.

 

 

 

Paylaş