GÜRSOY AİLESİNİ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Şehit Eyüp GÜRSOY’ un anne ve babasını evlerinde ziyaret ettiler.

Bingöl'ün Kiğı İlçesi'nde iftar saatinde devriye sonrası birliklerine dönerken teröristlerin açtığı ateş sonucu Jandarma Er Eyüp GÜRSOY' şehit olmuştu. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu üyeleri şehit ailesini ziyarette bulundular. Dernek Başkanı ŞENOL gazi olarak şehit ailelerine borcu olduğunu, bu borcu asla ödeyemeyeceğini şehit ve gazi ailelerine elinden geldiği kadar ziyaretler gerçekleştirerek aileleri dinlemek varsa sorunları çöze bildikleri kadarını çözmeye çalıştıklarını söylerken kendilerini ağırlayan şehit ailesine teşekkürlerini iletti.

Şehit Babası Osman GÜRSOY evladı şehit olduktan sonra ilk günlerde hanesini tanımadığı kişilerle dolup taştığını zaman geçtikçe kimsenin gelmediği verilen sözlerin tutulmadığı kendilerini kimsenin tanımadığını ifade ederken bizler bu vatan için evlatlarımızı şehit verdik. Hiç kimse bizi ötekileştiremez biz başımız dik gururla dolaşacağız. Üyesi olduğum Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu üyelerine evimde ağırlamaktan son derece memnunum çünkü yalnız olmadığımı Türkiye’ nin her coğrafyasında ailelerim ve dostlarım olduğunu bilmek kadar güzel bir duygu yok. Dernek Başkanıma ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum dedi.

 

Paylaş