DOÇ. DR SİNAN ATEŞ’ TEN TÜMŞAD’ A ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını Doç. Dr. Sinan ATEŞ ziyarette bulunmuştur. Doç. Dr. Sinan ATEŞ’ in kaleme almış olduğu KUTLU SOYUN KUTLU ÇOCUKLARI GÖKTÜRKLER adlı kitabını imzalayarak gazi ve şehit ailelerine hediye etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyarette bulunan Doç. Dr. Sinan ATEŞ, orta ve lise öğrenimini Bursa’da tamamlamıştır. 2002-2006 yılları arasında lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği' nde 2007-2009 yılları arasında yüksek lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü'nde, 2010-2018 yılları arasında doktora eğitimini Hacettepe Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Enstitüsü'nde tamamlayarak doktor unvanını almıştır. 2002-2003 Gazi Eğitim Fakültesi Başkanlığı 2003-2004 Ankara Ülkü Ocakları Üniversiteler Masası Başkan Yardımcılığı, 2005-2006 Ülkü Ocakları Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Doç. Dr. Sinan ATEŞ’ e dernek ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulunup dernek yerleşkesindeki sergi alanını ziyaret ettiler. Dernek Başkanı Metin ŞENOL sergi alanında bulunan resimler ile dolaplarda sergilenen şehitlerin, gazilerimizin günlük kullanmış ve ya olay anında üzerle iride olan askeri kıyafetler hakkında bilgilendirmede bulunduktan sonra şehitlik anıtında anı resim çektirdiler. Doç. Dr. Sinan ATEŞ anı defterine duygu ve düşüncelerini yazdı..

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL Doç. Dr. Sinan ATEŞ, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Orhan BAYRAK’ a ve değerli hocamızın ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Paylaş