NİLÜFER İLÇE EMNİYET VE TRAFİK DENETLEME ZİYARETİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak Nilüfer İlçe Emniyet Amiri Duran OKAN, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı ve Bursa Emniyet Şehit Aileleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı ile birlikte Trafik Denetleme ve Tescil Şube Müdürlüğünü Polis Haftası nedeniyle ziyaret ettiler.

Bu yıl Polis Teşkilatının 177. Kuruluş yıldönümünde Nilüfer İlçe Amiri Duran OKAN’ ı Şehit Babalarımız İsmail GÖKÇEN, Necdet AYDIN ile Zafer YUTKUN makamında ziyaret ederek kendisinin ve Nilüfer İlçe Emniyet’ te görev yapan tüm polislerimizin Polis Haftasını kutladılar.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı ve Bursa Emniyet Şehit Aileleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı beraber Mihraplı Şehitlik Anıtı Yanında bulunan Bursa Trafik Denetleme ve Tescil Şube Müdürü Uğur TOKSOY’ u makamında ziyaret ettiler. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkan Yardımcısı Şehit Eşi Sevim GÜRKAN Ülkemizde kilit bir görev üstlenen, gecesini gündüzünü katarak 24 saat toplumun huzur ve güveni için çalışan polislerimizin Polis haftasını kutlayarak görevlerinde başarılar dilediler.

  • Etiketler:
Paylaş