NİLÜFERDE ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER BİR ARAYA GELDİ

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay ERDEM gazi ve şehit aileleriyle bir araya geldiler.

Podyum Park Davet’ te düzenlenen iftar yemeğine Nilüfer Kaymakamı Avni ORAL, CHP Bursa Milletvekili Orhan SARIBAL, Siyasi Parti Temsilcileri, Askeri Erkan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerinden Şehit Babası İsmail GÖKÇEN, Şehit Babası Ali TAŞTAN, Bursa Emniyet Teşkilatı Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Nevin FIRTINA ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şube Başkanı Muzaffer UYAR katılmışlardır.

Geniş katılımın olduğu iftar yemeğine katılan misafirleri kapıda karşılayan Başkan Turgay ERDEM Gazi ve Şehit aileleriyle yakından ilgilendi. KUR’AN Tilavetiyle başlayan programda Nilüfer Belediye Başkanı Turgay ERDEM Aziz Şehitlerimizin ve Kahraman Gazilerimizle bir arada olmaktan onur duyduğunu, On bir ayın sultanı olan, Ramazan ayında duaların kabul olduğu, Birlik ve beraberliğin pekiştiği bu kutsal ay içerisinde ailelerimizle bir arada iftar açmak bizler için önemlidir. Bizler bu gün buralarda rahat ve huzur içerisinde hayatımızı idam ettiriyorsak, gazi ve şehitlerimizin sayesindedir. Sayın ERDEM, Nilüfer Belediye Başkanlığı olarak her daim gazi ve şehit aileleri için üzerimize düşeni yapmaya hazırız dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerinden Şehit Babası İsmail GÖKÇEN, Şehit Babası Ali TAŞTAN Gazi ve Şehit aileleri adına Nilüfer Belediye Başkanı Turgay ERDEM’ e teşekkür ederek teşekkür plaketini taktim ettiler.

 

 

 

 

Paylaş