CHP MİLLETVEKİLİNDEN DERNEĞİMİZE ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Derneğimizi Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Sayın Doktor Yüksel ÖZKAN ziyarette bulundular.

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Sayın Doktor Yüksel ÖZKAN Mihraplı Park Şehitlik anıtında bulunan Gazi ve Şehit ailelerini temsil eden Dernek Başkan ve Yöneticilerini haber vermeden ziyaret etmişlerdir. Dernek Başkanı, Yönetim Kurulu, Gazi ve Şehit ailelerinin sıkıntılarını ve taleplerini sormak amacı ile ziyaret ettiğini ifade etmişlerdir. Sayın ÖZKAN bu vesile ile tüm Gazi ve Şehit ailelerinin Ramazan Bayramını en kalbi duygular ile kutlayıp her bir Gazi ve Şehit ailesine ayrı ayrı selam söyleyip Dernek Başkanı Metin ŞENOL ile Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar dilemişlerdir.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Dernek Başkanı Metin ŞENOL şahsı, Gazi ve Şehit aileleri adına Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Sayın Doktor Yüksel ÖZKAN’ a teşekkürlerini iletmişlerdir.

Paylaş