TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Erkeklerde olmayan, Kadınlara bahşedilen en önemli meziyetlerin başında Annelik gelmektedir. Anne olmak ve bu meziyetle donatılmak ne kadar onurlu ve güzel bir histir.

Bizleri hayata bağlayan annelerimiz olmasaydı bu gün bu satırları sizlerle paylaşamazdık. Annelerimiz o kadar değerlidir ki, Cennetin bile annelerimizin ayağının altında olduğunu asla unutmadan gereken her değeri vermeliyiz. Unutmayalım annelerimiz ailenin temel direği olduğu gibi toplumun da geleceğidir. Başarılı bir toplum ancak temelleri sağlam atılmış aile yapısı ile mümkündür. Annelerimiz dilimizin, becerimizin iyi insan olmamızın yapı taşıdır.

Bu anlamda annelerimiz ilk ve ebedi öğretmenlerimizdendir. Annelerimizden öğreneceklerimiz bir hayat boyu devam eder. Hayatımıza ait güzelliklerin başında hep annelerimizin bize öğrettikleri ve bizim için yaptıkları gelir. Annelerin çocuklarına karşı sevgileri karşılıksız ve içtendir. Karşılıksız sevgi, şefkat ve merhameti görmek isteyenler annelerimize bakmalıdırlar. Onların her bakışında, bizlere sarılıp dokunuşunda sevginin ayrı bir yanı keşfedilir. Çünkü bizleri hayata bağlayan annelerimiz için ne yapılsak azdır. Annelerimiz her şeyin en güzeline layıktırlar.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak, Bayrağın inmemesi, Ezanın dinmemesi ve vatanı bölünmemesi için evlatlarını feda eden şehit anne, eş, çocuk ve gazilerimizin anne, eş, çocukları ile tüm annelerin anneler gününü kutlarız.

 

Paylaş