ŞEHİT ANNELERİ İÇİN İNEGÖL’DE KAHVALTI DÜZENLENDİ

ŞEHİT ANNELERİ İÇİN İNEGÖL’DE KAHVALTI DÜZENLENDİ

İnegöl Belediyesi ile İnegöl Kaymakamlığı, Anneler Günü kutlamaları kapsamında şehit annelerini unutmadı. Hafta sonu Royal Otel’de şehit anneleri için kahvaltı programı düzenlendi. Kaymakam Eren ARSLAN, AK Parti Bursa Milletvekili Vildan YILMAZ GÜREL ve Belediye Başkanı Alper TABAN’ ın katıldığı programda, şehit annelerinin anneler günü kutlandı.

Kahvaltı sonrası konuşma yapan Belediye Başkanı Alper TABAN, “Bugün anneler günü vesilesiyle bir aradayız. Tüm annelerimizin Anneler gününü Canı gönülden kutlarım. Tabi ki bu bir güne sığdırılamaz ancak hatırlamak ve hatırlanmanın da kıymetli olduğunu düşünüyorum. Hayat bir yandan devam ediyor ve edecek. Önemli olan bulunduğumuz anı yaşıyoruz olmamız. Bu anın içerisinde mutlulukları, birlik beraberlikleri ve sevinçleri arttırmaktır. Davetimize katıldığınız için teşekkür ediyorum. Her zaman yanınızdayız ve destekçiniziz” dediler.

Kaymakam Eren ARSLAN da “Bugün anneler günü. Anne demek bizim için, kültürümüz ve inancımız için dünyadaki en kıymetli varlıklarımızdır. Rabbim hayatta olan annelerimize sağlık ve sıhhatler versin. Ebediyete intikal etmiş olan annelerimizin de mekânını cennet eylesin. Biz cenneti annelerin ayağının altında bilen bir inancın mensuplarıyız. Annelerimizi sadece bir gün değil 365 gün başımızın üzerinde Taç eden bir milletiz. Bu manada en kıymetli annelerimiz, evlatlarını bu vatan için feda edebilmiş ve onurla şehit annesiyim diye arkamızda dağ gibi duranlardır. Şehit annelerimizin de anneler gününü kutluyorum. Bugünü de özellikle sizlerle geçirmek istedik. Her daim kapımız, gönlümüz sizlere açık. Biz sizin emrinizdeyiz. Tüm şehitlerimize bir kez daha rahmet diliyor ve sizlerin nezdinde tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum” şeklinde konuşma yaptılar.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Metin ŞENOL Anneler günü kapsamında vermiş oldukları davet için İnegöl Kaymakamı Eren ARSLAN, AK Parti Bursa Milletvekili Vildan YILMAZ GÜREL ve İnegöl Belediye Başkanı Alper TABAN’ a şahsı ve Şehit anneleri adına teşekkürlerini ilettiler.

 

 

 

Paylaş