ENGEL TANIMAYAN CAN AHMET VURAL I ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu engel tanımayan fikirlerini her platformda paylaşan hayat dolu Can Ahmet VURAL’ ı evinde ziyaret ettiler.

18.10.1988 tarihinde Bursa’ da dünyaya gelen Can Ahmet VURAL, İlkokulu Davutkadı Eşref Evcil Okulu’ nda okuduktan sonra, lise öğrenimini Emirsultan Lisesi’nde tamamladı. Eğitimine, uzunca bir dönem Anadolu Üniversitesi (Açık Öğretim Programı) Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü’nde devam ettirdikten sonra ara verdi.
2008 Yılında Kas Hastalıkları Derneği Bursa Şube başkan yardımcılığı görevini üstlenen Can Ahmet VURAL 2009 Yılında bir farkındalık oluşturarak engellilere has, “Özel İnsanlar Derneği” nin kurulmasına öncülük edip derneğin fahri başkanı oldu. 2011 Temmuz’unda Türkiye Kas Hastalıkları Derneği Bursa Şubesi'nin yönetim kurulu başkanı olan, Can AHMET VURAL 2013 Aralık ayında sağlık sorunlarından dolayı dernek başkanlığından istifa etti ama tekrar KasDer Bursa Şubesi ve Özel İnsan Güzel İnsan Gençlik Derneği Yönetiminde görevine devam ediyor.


Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Türkiye Kas Hastalıkları Derneği Bursa Şubesi' nin yönetim kurulu başkanlığı görevini yürütürken derneklerini ziyarete gelen ve engel tanımayan fikirlerini her platformda paylaşan hayat dolu Can Ahmet VURAL’ ı ziyaret edeceklerinin sözünü verdiğini söylerken, Dünya genelinde yaşanan Korona virüs salgını nedeni ile ziyaret etme imkanı bulamadıklarını bu nedenle hayata sıkı sıkı sarılan engelleri aşmak, olumsuzluklarla mücadele etmek için caba harcayan Can Ahmet VURAL’ ı ziyaret ederek kendilerinin de engelli olduklarını, engellerin beraber aşabileceklerini her zaman yanında olacaklarını söyledi.

KasDer Bursa Şubesi ve Özel İnsan Güzel İnsan Gençlik Derneği Yönetiminde görevine devam eden Can Ahmet VURAL, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulunda olan şehit babası, şehit eşine çok teşekkür ederim dedi. Sayın VURAL birçok kişini kendisini ziyaret edeceğini söylemelerine rağmen kimseni ziyaret etmediğini ilk gelen sizlersiniz beni ve ailemi yalnız bırakmadığınız için teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dileriz dedi.

 

 

Paylaş