SAADET PARTİSİ NİLÜFER İLÇE BAŞKANLIĞINI ZİYARET

Saadet Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Sayın Salih GÜMÜŞ ve yönetim Kurulu üyeleri olarak Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa şubesini ziyaret edip sıkıntılarımız ve taleplerimiz konularında istişarelerde bulunmuştuk.

Dernek yönetimi olarak Saadet Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığını iadeyi ziyaret yapmak istedik İlçe Başkanı Salih GÜMÜŞ ve yönetimi bizleri makamlarında ağırladılar. Sayın GÜMÜŞ ve yönetimiyle tanışarak ve kendimizi tanıtarak dernek olarak bizleri ziyaret ettiklerinden sonra geçen zaman arasındaki faaliyetlerimizden bahsettik, Sayın GÜMÜŞ Saadet Partisi olarak yüklenmiş oldukları sorumlulukları ve yapmak istediklerinden bizlere bahsederek gündemde olan bazı konular hakkında istişarelerde bulunduk. Dernek olarak bizlerin Partilerini ziyaret etmemiz kendilerini çok memnun ettiğini söylediler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa şubesi yönetimini kabul ederek bizleri ağırlayan Saadet Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Sayın Salih GÜMÜŞ ve yönetim Kurulu üyelerine şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

 

Paylaş