ŞEHİTLİK KÖŞESİ AÇILIŞI

Bursa Gemlik Hisar Mahallesinde yeni yapılan okula adı verilen Şehit Gökhan AYDINLI için şehitlik köşesi açılış programı düzenlendi.

 

Şehit Gökhan Aydınlı Elazığ’ ın Palu İlçesinde bölücü terör örgütü tarafından 19.06.1996 tarihinde gece saatlerinde hain bir pusuya düşürülerek üç arkadaşıyla birlikte şehit edilmiştir. Şehit Gökhan Aydınlı Ortaokulunda düzenlenen Şehitlik Köşesi Açılış programına Gemlik Kaymakamı Hasan GÖÇ, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOLve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gemlik Temsilciliği Başkanı Mehmet PINAR, Ak Parti ilçe başkanı Şamil YİĞİT, okul müdürü ile çok sayıda kamu kurum temsilcileri katıldı. Törende Şehit Gökhan Aydınlı’ nın eşi ve oğlunun yanı sıra şehidin anne, babası ve kardeşi hazır bulundu.

 

Yapılan konuşmaların ardından Şehidimiz için düzenlenen fotoğraf sergisi gezildi, İlçe Kaymakamı tarafından hazırlanan şeref defteri imzalanırken, yapılan dualarla şehit köşesi açıldı. Şehit köşesini düzenleyen Gemlik Düşünür Koleji Müdürü Cihan BİTEN’ e ve Kaymakam GÖÇ’ e Şehit Aydınlı’ nın oğlu Gürhan AYDINLI tarafından plaket takdim edildi.

Paylaş