JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN 183.KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN 183.KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLU OLSUN

Ülkemizin ve milletimizin huzurunu, can ve mal güvenliği ile haklarını büyük bir özveriyle koruyan ve kollayan Jandarma Teşkilatımızın 183. kuruluş yıldönümünü ne kalbi duygularımız ile kutlarız.

Toplumun huzuru için kurulduğu günden bu güne dek şan, şeref ve fedakârlıklarla dolu geçmişine yakışır üstün başarılara imza atan gücünü, Anayasa ve yasalardan almaktadır. Jandarma teşkilatı yürüttüğü asayiş görevlerini, evrensel insan hakları kurallarına saygı çerçevesinde yürütmekte olup, emniyet, asayiş ve terörle mücadelede olduğu gibi doğal afetlerde ve yardıma ihtiyaç duyduğumuz her an hep koşulda toplumun yanında olmuştur. Jandarma Teşkilatı üstün başarı ile her daim milletimizin gurur ve güven kaynağı olmaya devam ederken, Kamu Özgürlüklerinin, Hukuk Güvenliğinin de güvencesi olmuştur. Askeri disiplin ve düzenin bulunması, kolluk faaliyetlerindeki çalışmaları ile her daim büyük kahramanlıklara adını yazdırmış bu vesile ile toplumun gönlünde ölümsüzleşmiştir.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak, Jandarma Teşkilatımızın 183.kuruluş yıldönümünü kutluyor, vatan uğrunda hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, görevi başındaki tüm Jandarma teşkilat çalışanlarına sağlık, huzur ve başarılar diliyoruz.

 

Paylaş