GAZİMİZİN MUTLU GÜNÜ

Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde çalışan Cavit BOZKURT’ un oğlunun sünnet cemiyetine daveti üzerine yönetim ve üyeler olarak katılım sağladık.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri gazi Cavit BOZKURT’ un oğlu Taha Süleyman BOZKURT’ un Nilüfer Doğancı Mahallesinde gerçekleşen sünnet cemiyetine katılım sağladılar. Doğancı Mahallesinde düzenlenen cemiyete gazi ve şehit ailelerinin yansıra mahalle halkı katılım sağladı. Sünnet cemiyetine katılan misafirlere ikram edilen yemeğin ardından çalgıları eşliğinde sünnet cemiyetinin eğlencesine devam edildi. Düğün sahibi olan gazi Cavit BOZKURT kendisini ve ailesini yalnız bırakmayan gazi, şehit ailelerine cemiyete katılımlarından dolayı teşekkür edip kendileriyle hatıra resmi çektirdi.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak gazimiz Cavit BOZKURT’ a bizleri davet ettiği için yönetimim ve üyelerimiz adına kendisine teşekkür eder yeğenimize acil şifalar sağlıklı ve başarılı bir ömür dileriz denildi..

 

 

Paylaş