KÜTAHYA İL JANDARMA KOMUTANINI ZİYARET

KÜTAHYA İL JANDARMA KOMUTANINI ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Kütahya İl Jandarma Komutanı Albay Murat KIRBAÇ’ ı makamında ziyaret ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ile Yönetim Kurulu, Kütahya İl Jandarma Komutanı Albay Murat KIRBAÇ’ ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler. Dernek Başkanı ŞENOL İl Jandarma Komutanı Albay Murat KIRBAÇ’ ı Bursa İl jandarma Komutanlığından tanıştıklarını bu sür zarfında derneklerine ve gazi şehit ailelerine gerekli tüm desteği verdiğini söyledi. Sayın KIRBAÇ’ ın daha sonra görev değişiklikleri nedeni ile 2017 yılında Ardahan İl Jandarma Komutanı Yardımcılığı, 2017-2019 yılları arasında Elazığ İl Jandarma Komutanı Yardımcılığı, 2019-2020 yılları arasında ise Adana İl Jandarma Komutanı Yardımcılığı görevini icra etmiş olup, 2020 yılında Kütahya İl Jandarma Komutanlığı görevine getirildiğini bu sebepten dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını ifade etti.

Kütahya İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Murat KIRBAÇ’ Bursa Şube Başkanı ve Yönetin kurulunu ağırlamaktan son derece memnun olduklarını yıllar geçse de bırakılan izlerin silinmemesi hatırlanması şahsını çok mutlu ettiğini ifade etti. Kütahya İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Murat KIRBAÇ’ ziyaretlerinden dolayı başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini iletip bu kapının her daim gazi ve şehit ailelerine açık olduğunu ifade ettiler.

 

Paylaş