ŞEHİT SAMET AKTAŞ DUALARLA ANILDI

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkan ve yönetim kurulu ile gazi ve şehit aileleri altı yıl önce şehit düşen Şehit Samet AKLTAŞ’ ın mevlit programına katılım sağladılar.

Hakkari' nin Çukurca ilçesinde 29.07.2016 tarihinde yol kontrolü yapan güvenlik güçlerine yönelik terör saldırısında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Samet AKTAŞ' ın Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'ndeki baba evine altı yıl önce ataş düşmüştü. Şehit Samet AKTAŞ' ın Mustafakemalpaşa ilçesine bağlı Hisaraltı Mahallesinde yaşayan ailesi oğullarının şehit oluşunun altıncı yılında mevlit programı düzenledi. Mevlit programına Kemalpaşa Kaymakamı Ahmet ALTINTAŞ, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Emre KAVAK, Siyasi Parti temsilcileri gazi şehit aileleri ile vatandaşlar katıldılar, Yapılan duaların ardından katılım sağlayanlara yemek ikramının ardından program son buldu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu üyeleri Hisaraltı Mahallesinin dışında bulunan şehitliği ziyaret ederek13.11.1997 tarihinde şehit düşen Şehit Hikmet AKTAŞ, 29.07.2016 tarihinde Şehit düşen Samet AKTAŞ ile aynı aileden vefat eden kişinin kabirlerini ziyaret ederek dua ettiler. Dernek Başkanı ŞENOL ve yönetim kurulu şehitlerin başlarında dalgalana ay yıldızlı bayrakların solduğunu ve koptuğunu görünce bayrakları değiştirdiler. Dernek Başkanı ŞENOL bu gün 29.07.2016 tarihinde vatan savunmasında şehit düşen askerimizin şahadet günü isterdim ki burası çiçeklerle donatılsın, Bayraklar değiştirilsin ve gerekli temizliği yapılsın bu saydıklarımın hiç biri olmamış. Vatana genç yaşta canını feda eden Şehit Hikmet AKTAŞ ve Şehit Samet AKTAŞ’ a verilen değerin görüntüsü budur. Bir gazi olarak şehitlerimizin ailelerine borcum vardır bu borç asla bitmeyecek. Buradan tüm şehitlerimize ve ahrete intikal eden gazilerimize Allahtan rahmet hayatta olan gazilerimize sağlıklı ömürler dileriz dedi.

Paylaş