ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube üyelerinden olan Şehit Babası Alibey ŞENTÜRK’ ün oğlu olan Şehit Piyade Teğmen Şenol ŞENTÜRK 1969 yılı doğumlu olup 26.03.1993 yılında Şırnak İli Silopi ilçesinde şehit olmuştu.

Değerli ailelerimizi fırsat buldukça ziyaret etmeye kendileri ile oturup sohbet edip sıkıntılarını paylaşıp yapılması gereken bir şeyler varsa yardımcı olmaya çalışmaktayız. Bu günkü ziyaretimizi de yıllarca eğitim camiasın da görev yapmış bir çok insana yol göstermiş olan Öğretmenimiz aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti’ nin bekası için evladını şehit veren Alibey ŞENTÜR’ ü ve şehit annemizi ziyaret ettik. Bizleri evlerinde ağırlayan değerli ailemizle bir süre sohbet ettik. Şehit Annemizin geçirmiş olduğu rahatsızlıklardan dolayı kendisine geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Dernek yönetimi olarak aldığımız karar doğrultusunda her yıl bir annemizi yılın annesi seçerek derneğimizin plaketini verdik.

Bizleri sıcak ilgi ve sevgi ile karşılayan Öğretmenimiz Şehit Babamız ve Şehit Annemize şahsım yönetimim ve üyelerim adına teşekkür eder sağlıklı huzurlu nice yıllar dileriz.

Tüm Şehitlerimizi rahmetle şükranla minnetle anarız.

Ruhları şad olsun

Metin ŞENOL

BAŞKAN 

 

Paylaş