DOKTOR HAKAN BAŞ I ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı Yiğitler Aile Sağlığı Merkezi’ ni ziyarette bulundular.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Şehit Babası İsmail GÖKÇEN, Yiğitler Aile Sağlığı Merkezinde görev yapan Doktor Hakan BAŞ’ ı ziyarette bulundular. Dernek Başkanı ŞENOL Doktor Hakan BAŞ’ ı Nilüfer İlçe Sağlık Müdürlüğü görevinde tanıdığını daha sonra, Nilüfer Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde bir yıl birlikte görev yaptıklarını, görev değişikliği nedeni ile telefonla görüştüklerini belirtti. Dernek Başkanı ŞENOL hayatında doktorların yeri ve önemi kendisi için çok değerli olduğunu bu gün hayatta ise doktorların sayesinde olduğunu bu bağlamda da, Doktor Hakan BAŞ’ ı ziyaret edip bir süre sohbet ettiklerini ifade etti. 

Doktor Hakan BAŞ kendisine bu güne kadar verilen görevlerden her daim başarıyla çıktığını, asla görevden kaçmadığını, bu görevler sırsında tanışıp daha sonra unutulmadan hatırlanmanın, ziyaret edilmenin çok güzel bir duygu olduğunun kendisini ziyaret gelen, Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve şehit babasına teşekkür edip, yapabileceği ne varsa her daim hazır olduğunu ifade etti.

 

Paylaş