ŞEHİT YILMAZ’IN AİLESİNİ ZİYARET

   Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Yunus Yılmaz son yolculuğuna gözyaşları içerisinde uğurlanmıştı. Şehit askerin Dikkaldırım Mihraplı Camisi'nde yapılan törende de gözyaşı sel oldu. Binlerce Bursalı şehidi son yolculuğuna dualar eşliğinde yolcu etmişlerdi.

    İkindi namazı sonrası yapılan törene Bursa Valisi İzzetin Küçük’ün yanı sıra Bursa Garnizon Komutanı Tümgeneral Seyfettin Saldık, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Ak Parti Milletvekilleri, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Dernek yönetimi ve üyeleri Kore gazileri, şehit askerin yakınları, arkadaşları ile Bursalılar katılmıştı. Şehit Yunus Yılmaz’ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından binlerce Bursalı tarafından tekbirler, salavatlar ve dualar eşliğinde top arabasına konularak Hamitler Şehitliği'ne götürülüp defnedildi.

   Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa şubesi olarak Hakkari Şemdinli İlçesinde şehit düşen Yunus YILMAZ ın ailesini ziyaret ettik. Ailesine kendimizi tanıtarak bu acıları yaşamış ve her şehit ve gazi geldiğinde bizlerin yaralarının tekrardan kanadığını ve bu acının na anlama geldiğini kendilerine izah edip yaşamış oldukları bu tarifi imkansız acıyı paylaştığımızı her daim yanlarında olacağımızı ifade ederek baş sağlığı dileklerimizi sunduk.

   Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa şubesi olarak şehit Yunus YILMAZ a Allahtan rahmet diler geride kalan ailesine sabırlar dileriz.

   BAŞIMIZ SAĞ OLSUN

   Metin ŞENOL

   BAŞKAN

Paylaş