ŞEHİT BATIRIR AİLESİNİ ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı Şehit Bilal BATIRIR’ ın ailesini ziyarette bulundular.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Muhasip İsmail GÖKÇEN, Disiplin Kurul Üyesi Cengiz ELBİR 1996 yılında Mardin Dargeçit’ te şehit düşen Uzman Çavuş Bilal BATIRIR’ ın ailesini evlerinde ziyaret ettiler. Şehit Babası Hüseyin BATIRIR yaşının ilerlemesine rağmen halen çalıştığını, eşinin ayaklarından rahatsız olduğunu, söylerken bazı hastanelerde sorunlar yaşadıklarını bu soruların giderilmesini ve eşine tekerlekli bir sandalye isteği olduğunu iletti. Dernek Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL şehit ailesine ailelerin sorunlarını gerekli mercilere taşıdıklarını konuların takipçisi olduklarını söylerken şehit ailesin talebi olan tekerlekli sandalye tedarik edilerek verildiğini söyledi. Başkan ŞENOL Şehit Bilal BATIRIR’ a Allah tan rahmet ailesine sağlıklı günler diledi.

Paylaş