ÖZEL ARTDENT KLİNİKTEN ÜYELERE ÖZEL İNDİRİM

ÖZEL ARTDENT KLİNİKTEN ÜYELERE ÖZEL İNDİRİM

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Dernek Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyeleri Özel ARTDENT Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniğini ziyarette bulundular.

Özel ARTDENT Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Doktorlarından Diş Hekimi Özge Bahar ŞAHİN ve Diş Hekimi Serkan Hüseyin ŞAHİN ile görüştüler. Yapılan görüşme neticesinde Gazi ve Şehit ailelerine firma tarafından belirlenen KDV dâhil tutar üzerinden; Ağız Diş ve Çene Radyolojisi ( panaromik ), Restoratif Diş Tedavisi ( dolgu ), Endodonti ( kanal tedavisi ), Pedodonti ( çocuk diş hekimliği ) ve Periodontoloji ( diş taşı temizliği ve diş eti hastalıkları tedavileri ) tedavilerinde %25 indirim uygulanacaktır.

Diş Beyazlatma, Protetik Diş Tedavisi ( kaplama, takma diş vb. ), Estetik Diş Hekimliği İşlemleri, Botox ve Ağız Diş ve Çene Cerrahisi tedavilerinde %15 indirim uygulanacaktır.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Dernek Başkanı Metin ŞENOL Gazi ve Şehit ailelerine vermiş oldukları destek ve özverilerinden dolayı Özel ARTDENT Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Doktorlarından Diş Hekimi Özge Bahar ŞAHİN ve Diş Hekimi Serkan Hüseyin ŞAHİN’ e teşekkürlerini ileterek işlerinde başarılar dilemişlerdir.

 

Paylaş