AKADEMİ FOTOKOPİ’DEN DESTEK

Bursa İlinde faaliyet gösteren Akademi fotokopi firmasını Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak ziyarette bulunduk.

Bursa İlinde yıllardır kaliteli hizmetleri ve müşteri memnuniyetini önde tutan Akademi fotokopi yetkilileri ve çalışanları olarak müşterilerine göstermiş oldukları özeni Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesine yıllardır göstermekteler ve göstermeye devam etmekteler.   Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi olarak bizlere her daim destek veren Akademi Fotokopi firmasını yönetimi ve bizlere destek veren şehit amcası Nejat AYDIN ile ziyarette bulunduk. Bizleri yakından tanıyan firma yetkileri ve çalışanlarıyla bir süre sohbet etme fırsatı da bulduk.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesine desteklerini esirgemeyen Akademi Fotokopi firma sahibi Sayın Hakkı ÖZKAN’ a ve yine desteğini esirgemeyen şehit amcası Nejat AYDINA’ a çalışmalarında başarılar dileyerek teşekkür edip kendilerine desteklerinden dolayı plaket ve şilt taktim ettik.

Metin ŞENOL

BAŞKAN

 

Paylaş