NİLÜFER KAYMAKAMI DR. ÖZARSLAN’ I ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı Nilüfer Kaymakamı Dr. Mustafa ÖZARSLAN’ ı makamında ziyaret ettiler.

12 Ağustos 2022 Tarihli ve 31924 Sayılı Resmî Gazete' de yayınlanan İçişleri Bakanlığı' na ait atama kararı ile Bursa Nilüfer İlçe Kaymakamlığına atanan Dr. Mustafa ÖZARSLAN’ ı Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve yönetim kurulu hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Dernek Başkanı ŞENOL kendisi hakkında bilgi verdikten sonra yönetim kurulu üyeleri kendilerini tanıttılar. Denek Başkanı ŞENOL dernekleri, çalışmaları ve gazi, şehit aileleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Nilüfer İlçe Kaymakamlığına atanan Dr. Mustafa ÖZARSLAN’ a şahsı, gazi ve şehit aileleri adına görevinde başarılar diledi.

Nilüfer İlçe Kaymakamı Dr. Mustafa ÖZARSLAN tarihi şan ve şerefle dolu 107 yılık dernek olan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığının değerli başkan ve yönetim kurulu ile tanışmaktan memnun olduğunu, Gazi ve şehitliğin onuruna yaraşır çalışmalarda buluna değerli yöneticilerine teşekkür etti. Nilüfer İlçe Kaymakamı Dr. Mustafa ÖZARSLAN vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını ve uzuvlarını feda eden ailelerimizin her daim yanlarında olduk olmaya devem edeceklerini söyledi.

Kaymakam Dr. Mustafa ÖZARSLAN vatan savunmasında canlarını feda eden aziz şehitler ile ahrete intikal eden kahraman gazileri rahmet minnet ve şükranla anıp hayatta olan gazilere ve şehit ailelerine sağlıklı ömürler dilerken, ziyarete gelen dernek Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür edip çalışmalarında başarılar diledi.

 

Paylaş