AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR MÜDÜRÜNÜN ZİYARETİ

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Yaşar YARAY Mihraplı Park Şehitlik anıtında bulunan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Müdürlüğünü ve diğer dernekleri ziyarette bulundular.

Gemlik Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğünde görev yaparken Bursa İl Müdür Yardımcısı görevine getirilen Sayın Yaşar YARAY Mihraplı Park içinde bulunan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı, Türkiye Muharip Gaziler Derneği ve Bursa Emniyet Teşkilatı Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanları ve yöneticileri ile tanışmak için toplantı salonunda bir araya geldiler. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Dernek Başkanı Metin ŞENOL dernekleri hakkında bilgi verirken Gazi ve Şehit ailelerinin güncel sorunları hakkında bilgilendirmede bulunup Şahsı, Gazi ve Şehit aileleri adına görevinde başarılar diledi. Türkiye Muharip Gaziler Derneği ve Bursa Emniyet Teşkilatı Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Dernek Başkanları da kendi sorunları ve talepleri ile ilgili görüş bildirip görevlerinde başarılar dilediler.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Yaşar YARAY öncelikle Şehit ve Gazi Ailelerini temsil eden dernek başkanları ve Yöneticileriyle bir arada olmaktan ve tanışmaktan memnun olduğunu, birlikte sıkıntılar ile alakalı gerekli görüşmeleri ve yazışmaları yaparak çözümleri konusunda hassasiyet göstereceklerini ifade edip dernek Başkanlarına göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini ilettiler.

 

Paylaş