19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLAMASI

19 Eylül Gaziler Günü kutlamaları için dernek yerleşkesine Sayın Vali Yakup CANBOLAT, Bursa Büyük Şehir Başkanı Alinur AKTAŞ, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan SOLMAZ, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Tekin AKTEMUR ve protokolün katılımı ile 19 Eylül Gaziler Günü için Mihraplı şehitlik anıtına çelenk sunumu ile başlamıştır.

19 Eylül Gaziler Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şube Başkanı Muzaffer UYAR gerçekleştirmiştir. Konuşmanın ardından gazilere dernek yerleşkesinde protokolünde katılımı ile kokteyl düzenlenmiştir. Vali Yakup CANBOLAT, Bursa Büyük Şehir Başkanı Alinur AKTAŞ, Dernek Başkanları ile katılım sağlayan gazilerin gününü kutlamışlardır. Bursa Valisi CANBOLAT ve protokol dernek yerleşkesinde bulunan dernekleri tek tek gezerek Gaziler gününü kutlayıp ziyaretlerini sonlandırmışlardır.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL bu anlamlı günde Mihraplı Park Şehitlik Anıtı dernekler yerleşkesine gelen Sayın Vali Yakup CANBOLAT, Bursa Büyük Şehir Başkanı Alinur AKTAŞ, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan SOLMAZ, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Tekin AKTEMUR ile protokole şahsı gazi ve gazi aileleri adına teşekkürlerini sunmuştur.

Paylaş