TUNÇSİPER OKULLARINDAN 19 EYLÜL ZİYARETİ

19 Eylül Gaziler günü dolayısı ile Özel Tunç Siper okulları öğretmen ve öğrencileri Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyarette bulunmuşlardır.

Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için uzuvlarını feda eden kahraman Gazi abi ve amcaları ile bu anlamlı günde bir arada olmak, ellerini öperek teşekkürlerini iletmek, onlarla kucaklaşarak şükranlarını sunmak için Özel Tunç Siper Öğretmenlerinden Elif DOĞRUÖZ eşliğinde öğrenciler Gazi ve Komutanlarla bol bol Fotoğraf çektirip Şehitlik anıtındaki sergi salonunu dolaştılar. Özel Tunç Siper Öğretmenlerinden Elif DOĞRUÖZ bu anlamlı günde bizleri ağırlayan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL ve Yönetimine teşekkür eder Gazilerimizin Gaziler gününü kutlar, Şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine sağlıklı ömürler dilerim dedi.

Bu özel günde bizleri ziyaret eden Özel Tunç Siper okulları öğretmen ve öğrencilerine Dernek Yönetimi olarak teşekkür eder, öğretmen ve öğrencilere hayatlarında başarılar dileriz.

 

Paylaş