17 EKİM ASTSUBAYLAR GÜNÜ KUTLAMASI

  1. Ekim Astsubaylar günü kutlama programı Dernek Binasında 2847 sayılı kanunla kurulan Dernek Başkanları ile çeşitli siyasi partilerin katılımı ile TEMAD Derneğinde gerçekleştirildi.

Dernek Başkanı H. Şinasi DOĞAÇ 17 Ekim Astsubaylar günü kutlamaları dolayısıyla Ankara' da olmaları sebebi ile Bursa' da ki töreni 20.10.2022 günü derneklerinde gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Dernek Başkanı H. Şinasi DOĞAÇ dernek binamızdaki törene katılarak bizleri yalnız bırakmayan Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Bursa İl Başkanı Em.Alb.Engin COŞKUN' a, Muharip Gaziler Derneği Bursa Başkanı Sayın Muzaffer UYAR ve yönetimine , Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Başkanı Sayın Metin ŞENOL ve yönetimine, programa katılım sağlayan siyasi parti temsilcilerine ve mesaj yollayarak 17 Ekim Astsubaylar gününü kutlayan kişi ve kurumlara teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi. Dernek Başkanı H. Şinasi DOĞAÇ Dernek üyeliğinde on yılını dolduran kadın, yirmi yılını dolduran erkek üyelere teşekkür belgesi takdim etti.

Dernek Başkanı H. Şinasi DOĞAÇ 17 Ekim Astsubaylar günümüzün birlik, beraberlik içerisinde hoşça geçmesi için yardım ve katkılarını esirgemeyen Bursa Orduevi Müdürü ve personeline, uzak yakın demeden törene katılım sağlayan tüm üye ve gönül dostlarına sonsuz teşekkür ederken, Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK silah arkadaşları olmak üzere şehitlerimizi, ahrete intikal eden gazilerimizi ve silah arkadaşlarımızı rahmetle, minnetle, şükranla anar, hayatta olan silah arkadaşlarımıza sağlıklı bir ömür diler 17 Ekim Astsubaylar günlerini kutlarım dedi.

Paylaş