NİLÜFER KAYMAKAMINDAN ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığımızı Nilüfer Kaymakamı ziyarette bulundular.

Nilüfer Kaymakamı Dr. Mustafa ÖZARSLAN Mihraplı Şehitlik Anıtına gelerek derneğimizi nezaket ziyarette bulundular. Ziyaretleri esnasında dernek Başkanımızdan Gazi ve Şehit aileleri hakkında bilgiler alarak, Gazi ve Şehit aileleri için bu güne kadar ellerinden gelen şahsi ve makamları adına ellerinden gelen her türlü yardımı yaptıklarını ve bundan sonrada yapacaklarını, kapılarının her daim açık olduklarını bildirdiler. Nilüfer Kaymakamı Dr. Mustafa ÖZARSLAN Dernek Yerleşkesinde kendilerini ağırladıkları için Başkanımız Metin ŞENOL’ a ve Yönetim kurulu üyelerimize teşekkürlerini iletirken Şehitlerimize, ahirete intikal etmiş gazilerimize Allahtan rahmet, hayatta olan Gazi ve Şehit yakınlarına sağlık ve sabır dileklerini ilettiler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanımız Metin ŞENOL bu nazik ziyaretlerinden dolayı Nilüfer Kaymakamı Dr. Mustafa ÖZARSLAN’ a teşekkürlerini bildirmişlerdir.

Paylaş