ÖZEL ERA OKULLARI ÖĞRENCİLERİNİN RESİM SERGİSİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Fuaye alanında ERA Okullarının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında ortaokul öğrencilerinin yaptıkları Atatürk ve Türk Bayrağı resimleri sergileniyor.

2013 yılında eğitimde rasyonel açılım ilkesi ile yenilikleri takip ederek, çağdaş bir eğitim anlayışı ile yola çıkan ERA Okulları Cumhuriyetimizin 99. Yılı vesilesiyle ortaokul öğrencileri Atatürk ve Türk Bayrağından oluşan yağlı boya resimlerini kendi okullarından sonra, vatan uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimizin yakınlarını, uzuvlarını kaybeden kahraman gazilerimizi bünyesinde bulunduran, 1915 yılında Çanakkale’ de kurulmuş olan, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi bünyesinde sergilenmesi için dernek yönetimine teslim edilmiş ve sergilenmeye başlamıştır. Özel ERA Okul öğrencilerinin yapmış olduğu yağlı boya çalışmaları 10 gün süreyle Mihraplı Parkı Şehitlik Anıtı Fuaye alanında sergilenmektedir.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak geleceğimiz olan gençlere, öğretmenlere ve okul idarecilerine 29 Ekim Cumhuriyet Bayram coşkusunu bir birinden değerli resimlerle yaşattıkları için teşekkür ederiz.

Paylaş