ŞEHİT EŞİ VEFAT ETTİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı üyelerinden Şehit Eşi Gülinaz AKPINAR vefat etti.

1974 yılında Kıbrıs Barış Harekâtında şehit düşen Jandarma Çavuş Rahim AKPINAR’ ın Eşi Gülinaz AKPINAR uzun zamandır solunum yetmezliği ve farklı rahatsızlıklardan tedavi görürken, yapılan tetkikler neticesinde kanser teşhisi konulduğu öğrenildi. Kanser tedavisi görmekte olan şehit eşi Gülina AKPINAR’ a yapılan tüm müdahalelere rağmen 05.11.2022 Cumartesi günü vefat etmiştir. Şehit Eşi Gülina AKPINAR’ ın cenazesi Bağlarbaşı Hacıveli Cami inde kılınan İkindi Namazına Müteakip kaldırılıp Hamitler Köy Mezarlığına defnedildi. Şehit Eşi Gülina AKPINAR’ ın cenaze törenine Mekez Komuyan Vekil Veteriner Albay Aykut SAĞLAM, İl Jandarma Komutanlığından askeri erkân, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, yönetim kurulu gazi ve şehit aileleri, aile fertleri ile sevenleri katılım sağladılar.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı olarak Şehit Eşi Gülina AKPINAR’ a Allahtan Rahmet ailesine, sevenlerine, camiamıza sabır ve baş sağlığı dileriz.

Paylaş