İNEGÖL BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı, yönetim kurulu üyeleri ile İnegöl İlçesinde ikamet eden gazi ve şehit ailelerinden İnegöl Belediye Başkanına ziyaret.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Yönetim Kurulu üyeleri, İnegöl İlçesinde İkamet eden gazi ve şehit aileleri, İnegöl Belediye Başkanı Alper TABAN’ ı makamında ziyaret ettiler. Dernek Başkanı ŞENOL dernekleri ve çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundular. Dernek Başkanı ŞENOL İnegöl İlçesinde İkamet etmekte olan gazi, şehit ailelerinin temsili anlamında temsilcilik açmak istediklerini konuyla ilgili bir yer tahsisini yapılmasını talep etti. Başkan ŞENOL İnegöl İlçesinde ikamet eden gazi ve şehit ailelerin birçok faaliyetlerde haberdar olmadıkların ifade ederken, gazilerin resmi günlerde Milli Savunma Bakanlığını Kıyafet yönetmeliğine istinaden hazırlanan kıyafet konusunda destek isterken, Dernek Başkanı ŞENOL İnegöl Belediye Başkanı Alper TABAN’ a gazi ve şehit ailelerine moral ve motivasyon amacı ile gökçe adaya gitmeleri konusunda ve desteklerinden dolayı dernek logolu bir plaket taktim ederek gazi ve şehit aileleri adına teşekkürlerini iletti.

İnegöl Belediye Başkanı Alper TABAN, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Yönetim Kurulu üyelerini, İnegöl İlçesinde İkamet eden gazi ve şehit ailelerini ağırlamaktan son derece mutlu olduğunu söyledi. Sayın TABAN gazi ve şehit ailelerine ellerinden gelen her türlü katkıyı sunmaya gayret ettiklerini, ailelerin moral ve motivasyon konusunda da zaman zaman destek verdilerini ifade ederken gazi ve şehitlerimizi emanetlerine gerekli hasiyeti en üst seviyede göstermeye gayret ettiklerin, Tüm gazi ve şehit ailelerine saygı ve sevgilerini iletip ziyaretlerinden dolayı Başkan, Yönetim Kurulu ile gazi ve şehit ailelerine teşekkür etti.

Paylaş