EMNİYET MÜDÜRÜNE TAZİYE ZİYARETİ

Bursa'nın Gemlik ilçesinde adliye binasına giren saldırganın pompalı tüfekle ateş açması sonucu polis memuru İdris BÜYÜKDÖNMEZ’ i şehit etmişti. Konya' nın TUZLUKÇU İlçesinde yaşayan babası Mehmet Ali BÜYÜKDÖNMEZ’ e, oğlunun saldırıda şehit olduğu haberi verildi. Polis Memuru Şehit İdris BÜYÜKDÖNMEZ evli ve üç çocuk babası idi. Şehit İdris BÜYÜKDÖNMEZ Konya nın Tuzlukçu İlçesinde defnedildi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Gazi Metin ŞENOL İkinci Başkan Şehit Babası Ali TAŞTAN Muhasip Şehit Babası İsmail GÖKÇEN Bursa Emniyet Müdürü Sayın Selami YILDIZ’ a taziye ziyaretinde bulundular. Dernek Başkanı ŞENOL ziyaret esnasında gerek derneğin gerek gazi ve şehit ailelerinin yaşamış oldukları bazı konularda destek istediler.

Bursa Emniyet Müdürü Sayın Selami YILDIZ gerek şahsım gerek tüm çalışma arkadaşlarım gazi ve şehit ailelerine gerekli hassasiyeti göstermeye çalıştıklarını ifade ederken kendisini ziyarete gelen başkan ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Gazi Metin ŞENOL başta bu acı olayda hayatını kaybeden Şehit İdris BÜYÜKDÖNMEZ’ e ve tüm şehitlerimize Allah tan rahmet ailelerine de sabırlar diledi.

 

 

Paylaş