ŞEHİT BABASI ŞABAN YILMAZ VEFAT ETTİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi üyelerinden olan Şehit Babası Şaban YILMAZ vefat etti..

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi üyelerinden olan Şehit Babası Şaban YILMAZ’ ın oğlu Erhan YILMAZ, Cizre Jandarma Alay Komutanlığı emrinde askerlik görevini yaparken, Türkiye- Irak sınırında yapılan geniş çaplı operasyonda 30.10.1992 tarihinde şehit olmuştur. Şehit Babası Şaban YILMAZ oğlunun vefatından sonra yaşlılığa bağlı bazı rahatsızlıkların etkisi ile 30.11.2022 tarihinde vefat etmiştir. Şehit Babası Şaban YILMAZ’ ın cenazesi İnegöl Yeniyörük Mahallesi Merkez Cami inde ikindi namazına müteakip kaldırılıp köy kabristanlığında Şehit Erhan YILMAZ’ ın yanına defnedildi.

Şehit Babası Şaban YILMAZ’ ın cenazesine İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Sinan YILDIZ, TÜMŞAD Dernek Başkanı Metin ŞENOL, yönetim kurulu üyeleri, YILMAZ ailesi ile köy sakinleri katılım sağlamışlardır. Dernek Başkanı ŞENOL, Şehit ailesine sabır ve baş sağlığı diledi.

Paylaş