PAKSES İŞİTME CİHAZLARI İLE PROTOKOL

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığı İle Pakses İşitme Cihazları Kurumu ile protokol imzaladılar.

Pakses İşitme Cihazları Bursa Bölge Müdür Bahriye SEZER, Firma Yetkilisi Burak Can GÜNEŞ Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanlığını ziyaret ederek gazi ve şehit ailelerinin kendi firmalarının ürünlerinde gerekli kolaylığı sağlayarak faydalanmalarını amaçladıklarını bu bağlamda karşılıklı olarak protokol imzalamak istediklerini söylediler.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin ŞENOL, Bursa Bölge Müdür Bahriye SEZER, Firma Yetkilisi Burak Can GÜNEŞ ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek konuyla alakalı gazi ve şehit ailelerinin faydalanması adına gereken desteği verebileceklerini ifade etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube ve Pakses İşitme Cihazları İle Yapmış Olduğu İndirim Anlaşmasını Sizlere Duyurmaktan Mutluluk Duyarız .

Anlaşma şartlarımıza göre işitme kayıplı bireylerimizin, kendileri 1. Dereceden aile yakınları ve anne babalarını faydalandırabilecektir.
Pakses işitme cihazları Sağlık bakanlığına bağlı olarak çalışmaktadır bundan dolayı Sgk ( bağkur vb ) indirimine ek olarak bizim anlaşmamız neticesinde olacak indirimini de uygulayacaktır.
Tek işitme cihazı alımlarında %20 çift işitme cihazı alımlarında net %30 indirimleri olacaktır.
Ücretsiz evde sağlık hizmetleri ile evinden çıkamayan hastalarımıza ücretsiz evde sağlık hizmeti sağlanacaktır.

İşitme duyusunu test etmek isteyen tüm dernek üyelerimiz ve yakınları Ücretsiz bir şekilde işitme testi yaptırabilecektir.

2023 ve 2024 yılı boyunca devam edecek anlaşmamız bize ve Pakses işitme Cihazlarına Hayırlı olsun .

Adres : Yüzüncüyıl mahallesi , Prof. Erdal İnönü cad. Zambak Sk. No 4/13 Saygınkent Sitesi yanı / Özlüce – BURSA
Telefon : 0530 677 8969 – 0541 741 7937


 

Paylaş